Esittely

Musta tanskandoggi Urho ( C.I.B Danemanian Fits to Genedda) tassutteli elämääni vuonna 2002 ja yhdessä tämän suurisydämisen jättiläisen kanssa sain kulkea lähes yhdeksän vuotta. Urhon lapset syntyivät luonani vuonna 2005. Pentue toteutettiin yhteistyössä Marika Rytingin kanssa ja pentue rekisteröitiin Kennel Danemaniaan. Urhosta on jo aika jättänyt, mutta Urhon muisto elää sen lapsissa, lapsenlapsissa ja lapsenlapsenlapsissa.

Kennel Doggimaisen pentulaatikkoon syntyy pentuja keskimäärin kerran vuodessa. Pennut kasvavat kotioloissa, perheen parissa. Näin pennut tutustuvat jo varhaisessa vaiheessa lapsiperheen elämään ja ovat reippaita maailman valloittajia luovutusiässä.

Olen kiinnostunut koirien luonnonmukaisesta ruokinnasta ja hoitamisesta (raakaruokinta, osteopatia, homeopatia). Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kotona asuva kasvattini Tuomas ei syö koirille tarkoitettuja teollisesti valmistettuja kuivanappuloita, vaan nauttii päivän ateriansa kahdessa raakaa lihaa sisältävissä annoksissa.

Nautin kasvatustyön mukanaan tuomista sosiaalisista kontakteista. Oli sitten kyseessä koiranäyttelyn kehänlaitakeskustelu tai ensijutustelu uuden doginomaistajan kanssa, olen innolla mukana juttelemassa doggimaisista asioista.

Kasvatustyö olisi mahdotonta ja harrastaminen tylsää, jos ei olisi teitä ihania doggimaisessa menossa mukana olevia ihmisiä. Kiitos teille ja kiitos, että pidätte hyvää huolta dogeistanne!

Terkuin Johanna
Kuvassa tyttäreni Moona ja Tuomas